Zo werkt het

ComFuga helpt u met een druk op de knop de goedkoopste vluchten te vinden. Wij helpen u 30,000 hotels en vluchten van 800 luchtvaartmaatschappijen te vergelijken

ComFuga is een zoekmachine
Wij zijn een zoekmachine die u in staat stelt de voordeligste vluchten te vinden.

Hoe werkt het?
Door middel van geavanceerde technologie vergelijken wij 800 luchtvaartmaatschappijen zodra u op “vind goedkope vluchten” klikt. Dit maakt het u voor gemakkelijk alle luchtvaartmaatschappijen in een overzicht te vergelijken.

U boekt direct bij de aanbieder
Zodra u een vlucht gevonden heeft, klinkt u op “ga verder.” Wij verwijzen u dan door naar de luchtvaartmaatschappij of het reisbureau, waar u uw boeking kunt afronden.

Wij zijn geen reisbureau
Wij verkopen geen vliegtickets of hotel accommodaties op ComFuga.nl. Wij houden ons uitsluitend bezig met het vinden van de beste deals.

Wat is ons verdienmodel?
Wij worden betaald op basis van het aantal verwijzingen naar luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus. Echter, wij krijgen hiervoor een standaard tarief, waardoor niemand een voorkeursbehandeling krijgt. U krijgt daarom de beste deals te zien.

Vragen?

Neem contact op met uw luchtvaartmaatschappijen
ComFuga.nl is geen reisbureau en is daarom volkomen onafhankelijk van luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus.

Indien u vragen heeft over een door u geboekte reis, vragen we u contact op te nemen met uw luchtvaartmaatschappij, reisbureau of hotel.

Heeft u overige vragen?
Indien u overige vragen heeft, neemt u dan vooral contact met ons op:

Rejsepriser ApS
Havnegade 39
DK-1058 Copenhagen K
Denmark

CVR/VAT: DK27829619

E-mail:
kontakt@comfuga.nl